Admiră de la înălțime munții Bucovinei în timp ce zbori pe tiroliană!

Bucovina este un spectacol de oriunde o admiri. Dacă o iei la pas pe traseele montane, cu siguranță vei rămâne impresionat de peisajele de poveste. Totuși, dacă iubești adrenalina, ai ocazia de a admira munții Bucovinei de la înălțime! Nu la pas, ci din aer, în timp ce zbori pe tiroliană. Unde anume? Citește în continuare și află locația care este un must see and enjoy dacă ești pasionat de adrenalină. 

Cea mai lungă tiroliană din România, chiar deasupra Bucovinei

Atunci când credeai că Țara de Sus ți-a oferit tot prin tradiție, cultură și peisajele pitorești, află că pentru iubitorii de adrenalină, mai există un loc pe care poți să-l pui pe listă în concediu. Și totuși, nu orice loc și nu orice tiroliană. Tiroliana Pasul Palma este cu siguranță una dintre cele mai remarcabile experiențe de adrenalină pe care le poți trăi în Bucovina, fiind de altfel cea mai lungă tiroliană din România. 

Experiență în cuplu

Bucovina are mereu ceva de oferit în plus. De data aceasta, o experiență în cuplu. Cu două cabluri de tiroliană cu aceeași lungime de 1,140 metri, ai posibilitatea să împarți această aventură cu partenerul, prietenul sau cu o persoană dragă ție. Este o oportunitate unică de a experimenta Bucovina de la înălțime împreună și de a vă crea amintiri de neuitat.

Sfidează gravitația de la înălțime

Viteza extremă pe care o poți atinge, de până la 100 km/h, te va face să simți că sfidezi gravitația în timpul zborului. Este un adevărat test pentru cei care caută senzații tari și un val de adrenalină pură, și când zicem că zbori și ești un super erou, nu este doar o metaforă. La tiroliana Pasul Palma, poți opta pentru un zbor în poziție normală sau în poziția unui erou mult îndrăgit, Superman. 

Priveliște spectaculoasă, de la 360 de grade

Înălțimea impresionantă a tirolienei, de 100 de metri față de sol, și amplasamentul său la cota 1.100 metri asigură o priveliște spectaculoasă. Vei avea ocazia să admiri frumusețea naturală a Bucovinei de la înălțime, mai ales acum, în plină schimbare cromatică, ceea ce îți va oferi o senzație de libertate absolută. Tiroliana Pasul Palma este deschisă în sezonul estival (15 iunie – 20 septembrie). În noul sezon, tiroliana este deschisă în weekend, iar pentru grupurile mai mari se pot face programări inclusiv în timpul săptămânii, prin excepție. Partea bună este că nu ai nevoie de programare, ci este suficient să îi contactezi pentru detalii.

Unde este amplasată tiroliana Pasul Palma? 

Tiroliana Pasul Palma este amplasată în comuna Sucevița, la doar 30 de km de orașul Rădăuți. Poți ajunge cu mașina personală, fiind un drum de aproximativ 40 de minute. Totodată, în prețul zborului, echipa de la Pasul Palma îți pune la dispoziție un microbuz modern, care îți asigură transportul înapoi la punctul de plecare.

Concluzie

Tiroliana Pasul Palma este locul unde aventura se îmbină perfect cu natura, iar adrenalina se împletește cu libertatea. Dacă ești în căutarea unei experiențe unice în Bucovina, această tiroliană trebuie să fie pe lista ta. Vei trăi momente de neuitat, vei simți adrenalina pulsând prin vene și vei admira frumusețea naturală a acestei regiuni într-un mod cu totul special.

Dacă te-ai decis ca următorul concediu să îl petreci în Bucovina, te aşteptăm cu drag să te cazezi la The Gerald’s Hotel din Rădăuţi. Locaţia noastră este Str. Piața Unirii Nr. 3 Rădăuți 725400, Suceava, România. Poți face rezervări la telefon (+40) 330 100 650 sau pe adresa de email reception@geraldshotel.com.

Foto: tirolianapalma.ro