Parcul de aventură „Escalada Parc” – Cum să te distrezi la înălțime în Bucovina

Ești iubitor de adrenalină? În concediu îți dorești să experimentezi, nu doar să te relaxezi? În Bucovina, adrenalina și bucuria se îmbină, iar Escalada Parc este cu siguranță unul dintre locurile pe care trebuie să le vizitezi cel puțin o dată. Nu, nu trebuie să fii un sportiv de performanță pentru asta! Ai nevoie este un dram de curaj și dorința de a-ți testa limitele. Nu e doar relaxant, ci și provocator, pentru tine și pentru toată familia! Rămâi alături de noi pentru a afla mai mult detalii! 

Unde este situat și ce poți face în Escalada Parc? 

Parcul de aventură Escalada este un paradis pentru iubitorii de aventură, situat în Parcul Ariniș din Gura Humorului, la doar 3 minute de mers cu mașina sau 15 minute de mers pe jos de centrul stațiunii turistice Gura Humorului. Aici vei găsi nouă trasee cu grade crescătoare de dificultate, fiecare cu 10 până la 15 stații, care includ obstacole, tiroliene și poduri suspendate. Traseele sunt gândite pentru toate vârstele și abilitățile, de la copii de 4 ani până la adulți experimentați, iar greutatea maximă admisă este de 120 kg.

Nu îți face griji dacă nu ai mai făcut niciodată așa ceva. Înainte de a începe aventura, vei primi un echipament de siguranță și vei fi instruit de personalul calificat al parcului despre cum să îl folosești corect și la ce să fii atent pe parcursul traseelor. Apoi, vei putea alege traseul care ți se potrivește cel mai bine și vei putea porni la drum, respectând principiul propriei siguranțe. Pe tot parcursul traseelor, vei fi supravegheat de o persoană specializată, care îți va oferi asistență dacă este nevoie.

Dacă vrei să te distrezi în alt mod, dar să rămâi tot în aer liber și în natură, atunci poți încerca noul complex de minigolf cu 18 piste, care se află în apropierea parcului de aventuri. Aici poți demonstra dexteritate și coordonare și poți supraveghea în același timp familia și prietenii cățărându-se în parcul de aventuri. Minigolful este o activitate distractivă și relaxantă pentru toate vârstele și abilitățile. Poți juca singur sau în echipă și poți concura cu ceilalți pentru cel mai bun scor.

De la relaxare la dezvoltare

Când îți testezi limitele, nu doar că te distrezi, ci te și dezvolți. Prin participarea la traseele de aventură, vei simți cum îți crește adrenalina, cum îți depășești fricile și cum îți învingi obstacolele. Nu te bucuri doar de un peisaj idilic, ci de o experiență cu totul inedită. 

Parcul De Aventuri Escalada Parc este un loc perfect pentru a te conecta cu cei dragi. Poți veni aici cu familia, prietenii sau colegii și poți organiza evenimente speciale, cum ar fi zile de naștere, team-building-uri sau excursii școlare. 

Dacă te-ai decis ca următorul concediu să îl petreci în Bucovina, te aşteptăm cu drag să te cazezi la The Gerald’s Hotel din Rădăuţi. Locaţia noastră este Str. Piața Unirii Nr. 3 Rădăuți 725400, Suceava, România. Poți face rezervări la telefon (+40) 330 100 650 sau pe adresa de email reception@geraldshotel.com.

Foto: Facebook Escalada Parc