Dincolo de legende: explorează frumuseţile Bucovinei

Cunoscută pentru peisajele montane de neuitat, păduri splendide și numeroase alte obiective turistice, Bucovina are un farmec aparte, ce rămâne în inima oricui o vizitează. Deoarece suntem mândri de casa noastră, astăzi vă prezentăm comorile şi frumuseţile Bucovinei și vă chemăm cu drag să vizitați “Țara Codrilor de Fag”, alături de The Gerald’s Hotel.

Renumită pentru frumusețile naturii, inima caldă a oamenilor, a locurilor de poveste și istoriei sale bogate, Bucovina este una dintre cele mai vizitate destinații turistice din România, atrăgând oaspeți din numeroase țări. Așadar, v-am pregătit o scurtă listă din multele locuri ce pot fi văzute în Bucovina, fie că vorbim despre lăcașe de cult, cetăți sau rezervații naturale.

Frumuseţile Bucovinei: Vatra Dornei

Adesea numită “Perla Bucovinei”, situată în Județul Suceava, Vatra Dornei este o atracție de neratat datorită peisajelor sale impresionante ce ne aduc mai aproape de liniștea naturii. Renumită pentru izvoarele sale, Vatra Dornei este cunoscută în mod special pentru stațiunea balneoclimaterică ce ajută la tratarea a diverse afecțiuni.

Mănăstirea Voroneț

Un lăcaș de cult aparte pentru credincioși, destinat liniștii sufletești. Făcând parte din patrimoniul mondial UNESCO, este de asemenea una dintre comorile rămase de la Domnitorul Ștefan cel Mare.

Cetatea de Scaun a Sucevei

Restaurată în 2004, cetatea medievală atrage numeroși turiști, datorită valorii sale istorice, dar și a evenimentelor inedite ce se desfășoară aici, precum: Festivalul de artă medievală, precum și expoziții speciale.

Muzeul Satului Bucovinean

Păstrând datinile strămoșești, înființat în anii ’70, în cadrul muzeului pot fi vizitate case tradiționale din lemn, ateliere și multe altele. Această destinație este recomandată pentru cei ce vor să vadă viața vremurilor apuse. Tradițiile Bucovinene au rămas adânc înrădăcinate în acest loc, pentru cei ce doresc să simtă cum trăiau străbunii noștri dragi.

Transrarăul

Natura ne testează deseori pentru a găsi cuvintele ce o pot descrie. În ceea ce privește Transrarăul, putem spune doar că este un obiectiv de neratat din momentul în care ați ajuns. 28 de kilometri de drum montan, înconjurat din toate părțile de peisaje de poveste, ce vă vor delecta privirile și liniști inimile.

Muzeul Oului din Vamă

Aici vă așteaptă munca asiduă a maeștrilor Bucovineni, ce au realizat peste 3500 de ouă prin tehnici și stiluri culese din nenumărate locuri. De asemenea, pot fi văzute și alte tipuri de ouă, de la diverse specii.

Mocănița Huțulca

Ajungând în Bucovina, aveți ocazia unei călătorii inedite cu vechiul trenuleț cu abur care vă va purta de la Moldovița la Huțulca. Călătoria este una splendidă, deoarece dincolo de farmecul trenulețului veți avea prilejul de a admira peisaje pitorești rupte din basme. Cei mici cu sigurantă vor îndrăgi această călătorie cu zâmbetul până la urechi.

Acestea au fost doar câteva dintre recomandările noastre. Bucovina este vastă, frumoasă și întotdeauna are comori noi de arătat. The Gerald’s Hotel vă așteaptă cu drag să ne călcați pragul, pentru un sejur de vis în “Țara Codrilor de Fag”. Personalul nostru este pregătit să vă întâmpine și ne vom asigura că experiența alături de noi va fi de neuitat. Din dragoste pentru a oferi clienților noștri povești și amintiri unice, vă dorim să trăiți alături de noi farmecul dragii noastre Bucovine.

Locaţia noastră este Str. Piața Unirii Nr. 3 Rădăuți 725400, Suceava, România. Puteţi face rezervări la telefon (+40) 330 100 650 sau pe adresa de email reception@geraldshotel.com